Espetos de peixe sapo

Espetos de peixe sapo

Prato: Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: peixe
Calorías: 189.85kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 10 minutes
Total Time: 25 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 300 g peixe sapo
  • 1 cda aceite de oliva
  • 2 cdiña pemento doce
  • ½ folla loureiro
  • 1 cdiña tomiño
  • 2 cogomelo de cardo
  • cabaciña
  • pementa branca
  • sal groso

Instrucións paso a paso

  • Nun bol botamos o aceite, dúas culleradiñas de pemento doce , sal groso, media folla de loureiro picada e un chisco de tomiño.
  • Nesta mestura ponse o peixe sapo cortado en anacos grosos e déixase repousar media hora.
  • Logo, móntanse os espetos alternando os anacos de peixe sapo coas setas e o cabaciña, engádeselles pementa branca recién moída e fanse nunha prancha quente ata lograr o punto desexado.

Nutrición

Calorías: 189.85kcal | Carbohidratos: 2.73g | Proteínas: 22.57g | Graxa: 9.69g | Graxa saturada: 1.56g | Colesterol: 37.5mg | Sodio: 1194.53mg | Potasio: 735.08mg | Fibra: 1.35g | Azucre: 0.8g | Vitamina A: 1123.14IU | Vitamina C: 5.48mg | Calcio: 32.59mg | Ferro: 1.88mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio