Luriñas sen máis

Luriñas sen máis

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: marisco
Calorías: 291.88kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 15 minutes
Total Time: 30 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • ½ kg luriñas
  • 1 cdiña sal
  • 1 cda aceite de oliva

Instrucións paso a paso

  • Limpanse as luras deixándoas escoar ben.
  • Nunha tarteira pónse aceite a quentar e nel douranse os chipiróns, xa sazonados, a lume un pouco alto.
  • Unha vez que estean dourados, báixase o lume e déixanse facer lentamente ata que estean tenros e un pouco tostados.

Nutrición

Calorías: 291.88kcal | Carbohidratos: 7.7g | Proteínas: 38.95g | Graxa: 10.45g | Graxa saturada: 1.86g | Colesterol: 582.5mg | Sodio: 1272.88mg | Potasio: 615.31mg | Vitamina A: 82.5IU | Vitamina C: 11.75mg | Calcio: 80.79mg | Ferro: 1.75mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio