Salchichas ao viño

Salchichas ao viño

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: carne de porco
Calorías: 853.7kcal

Preparación: 2 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 22 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 8 salchichas frescas vermellas ou brancas
  • ½ vaso viño branco
  • 2 pataca

Instrucións paso a paso

  • Colócanse as salchichas nunha tixola, cúbrense con viño branco e póñense a lume mediano-baixo.
  • Cando empezan a cocer se pinchan cun coitelo para que vaian soltando a graxa.
  • Cócense ata que se evapore todo o viño, dándolles a volta a metade de tempo. Unha vez evaporado o viño, déixanse dourar na súa propia graxa.
  • Poden servirse acompañadas de patacas fritidas.

Nutrición

Calorías: 853.7kcal | Carbohidratos: 33.01g | Proteínas: 37.85g | Graxa: 60.12g | Graxa saturada: 19.93g | Graxa trans: 0.48g | Colesterol: 162.72mg | Sodio: 1449.93mg | Potasio: 1358.53mg | Fibra: 4.06g | Azucre: 1.73g | Vitamina A: 173.19IU | Vitamina C: 37.93mg | Calcio: 45.18mg | Ferro: 4.03mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio