Lagostinos

Lagostinos

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: marisco
Calorías: 178.28kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 5 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 kg lagostino
  • 1 folla loureiro
  • auga
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Nunha pota ponse a ferver abundante auga con sal e unhas follas de loureiro.
  • Cando ferva engádense os lagostinos e déixanse cocer de 3 a 5 minutos (depende do tamaño) dende que a auga rompe de novo a ferver.

Nutrición

Calorías: 178.28kcal | Carbohidratos: 2.46g | Proteínas: 34.05g | Graxa: 2.54g | Graxa saturada: 0.29g | Graxa trans: 0.02g | Colesterol: 315mg | Sodio: 2577.8mg | Potasio: 284.06mg | Fibra: 0.07g | Vitamina A: 465.46IU | Vitamina C: 0.12mg | Calcio: 137.81mg | Ferro: 0.64mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio