Roxós

Roxós

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: carne de porco
Calorías: 328.75kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 40 minutes
Total Time: 1 hour 10 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 500 g carne de porco con graxa
  • ½ vaso auga
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Os roxós fanse coa parte magra da graxa do porco, aínda que deixándolles un pouco da graxa.
  • Esmiúzase e ponse nunha pota ou tixola, cunha pizca de auga, deixando que se faga, a lume lento, ata que se derreta a graxa.

Nutrición

Calorías: 328.75kcal | Proteínas: 21.1g | Graxa: 26.49g | Graxa saturada: 9.84g | Colesterol: 90mg | Sodio: 1234.22mg | Potasio: 358.99mg | Vitamina A: 8.75IU | Vitamina C: 0.88mg | Calcio: 19.11mg | Ferro: 1.11mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio