Roxós

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 25/12/2001

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 500 g carne de porco con graxa
  • ½ vaso auga
  • sal

Nutrición

Calorías: 273kcal | Proteínas: 22g | Fat: 20g | Graxa saturada: 7g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 9g | Colesterol: 89mg | Sodio: 660mg | Potasio: 391mg | Vitamina C: 0.8mg | Calcio: 30mg | Ferro: 1.4mg

Instrucións paso a paso

  • Os roxós fanse coa parte magra da graxa do porco, aínda que deixándolles un pouco da graxa.
  • Desmiúzase e ponse nunha pota ou tixola, cunha pizca de auga, deixando que se faga, a lume lento, ata que se derreta a graxa.
Roxós

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 500 g carne de porco con graxa
  • ½ vaso auga
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Os roxós fanse coa parte magra da graxa do porco, aínda que deixándolles un pouco da graxa.
  • Desmiúzase e ponse nunha pota ou tixola, cunha pizca de auga, deixando que se faga, a lume lento, ata que se derreta a graxa.
Información nutricional
Roxós
Cantidade por ración
Calorías 273 Calorías da graxa 180
% valor diario*
Fat 20g31%
Graxa saturada 7g35%
Graxa poliinsaturada 2g
Graxa monoinsaturada 9g
Colesterol 89mg30%
Sodio 660mg28%
Potasio 391mg11%
Proteínas 22g44%
Vitamina C 0.8mg1%
Calcio 30mg3%
Ferro 1.4mg8%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.