Caracois guisados

Caracois guisados

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: carne
Calorías: 786.48kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 25 minutes
Total Time: 40 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 800 g caracois cocidos
  • 100 g touciño entrefebrado
  • 1 chile
  • 1 cebola
  • 4 dente allo
  • 1 cda pemento chouriceiro
  • 1 cda fariña
  • 1 cdiña perexil picado
  • 1 vaso viño branco
  • 1 vaso auga
  • 1 cda aceite de oliva
  • 1 noz manteiga
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Cun pouco de manteiga e aceite refogamos o allo e a cebola picados, o touciño entrefebrado troceado e o perexil.
  • Logo engadimos a carne do pemento chouriceiro e, ao final, a cullerada de pemento doce xunto cunha cullerada de fariña para espesar a salsa.
  • Regamos co viño branco e o caldo de ave ata lograrmos a textura desexada para a salsa.
  • Por último, engadimos os caracois, que deixamos quentar a lume baixo durante uns minutos.

Nutrición

Calorías: 786.48kcal | Carbohidratos: 21.03g | Proteínas: 71.94g | Graxa: 34.59g | Graxa saturada: 10.37g | Graxa trans: 0.15g | Colesterol: 238.38mg | Sodio: 2970.06mg | Potasio: 1811.03mg | Fibra: 0.85g | Azucre: 3.48g | Vitamina A: 568.21IU | Vitamina C: 4.64mg | Calcio: 72.98mg | Ferro: 14.96mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top