Lombos de dourada ao forno con patacas panadeira

Lombos de dourada ao forno con patacas panadeira

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: peixe
Calorías: 788.15kcal

Preparación: 45 minutes
Tempo de cocción: 25 minutes
Total Time: 1 hour 10 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 dourada de ración
  • 1 pemento encarnado
  • 1 pemento verde
  • 2 dente allo
  • 2 cebola
  • 1 cenoria
  • 4 pataca
  • pementa
  • sal
  • aceite de oliva
  • limón

Instrucións paso a paso

  • Límpanse e filetéanse as douradas, e coas espiñas, as peles e as cabezas prepárase un caldo de peixe engadíndolle unha cebola, una cenoria e uns gráns de pementa.
  • Mentres, córtanse as patacas en rodas, frítense, deixándoas a medio facer, e colócanse nunha fonte de forno.
  • Córtanse as verduras en xuliana e refóganse a lume lento; cando estean feitas, colócanse sobre as patacas.
  • Cúbrense as patacas e as verduras co caldo de peixe e por riba colócanse os lombos de dourada sazonados e aliñados con aceite e zume de limón.
  • Enfornar durante 20 minutos a 200º.

Nutrición

Calorías: 788.15kcal | Carbohidratos: 74.44g | Proteínas: 8.91g | Graxa: 0.68g | Graxa saturada: 0.18g | Sodio: 2435.03mg | Potasio: 2691.82mg | Fibra: 11.3g | Azucre: 9.6g | Vitamina A: 6404.64IU | Vitamina C: 151.95mg | Calcio: 84.56mg | Ferro: 3.33mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio