Nécoras

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 25/12/2001

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 4 nécora
  • auga
  • sal gordo
  • loureiro ao gusto

Nutrición

Calorías: 203kcal | Carbohidratos: 0.2g | Proteínas: 40g | Fat: 4g | Graxa saturada: 0.5g | Graxa poliinsaturada: 1g | Graxa monoinsaturada: 1g | Colesterol: 198mg | Sodio: 4494mg | Potasio: 644mg | Fibra: 0.1g | Vitamina A: 15IU | Vitamina C: 9.9mg | Calcio: 200mg | Ferro: 2mg

Instrucións paso a paso

  • Nunha pota ponse a ferver abundante auga con sal e unhas follas de loureiro.
  • Cando ferva engádense as nécoras e déixanse cocer de 5 minutos (dependendo do tamaño un pouco máis ou menos) dende que a auga rompe de novo a ferver.
  • Escórrense e sérvense frías (do tempo).
Nécoras

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 4 nécora
  • auga
  • sal gordo
  • loureiro ao gusto

Instrucións paso a paso

  • Nunha pota ponse a ferver abundante auga con sal e unhas follas de loureiro.
  • Cando ferva engádense as nécoras e déixanse cocer de 5 minutos (dependendo do tamaño un pouco máis ou menos) dende que a auga rompe de novo a ferver.
  • Escórrense e sérvense frías (do tempo).
Información nutricional
Nécoras
Cantidade por ración
Calorías 203 Calorías da graxa 36
% valor diario*
Fat 4g6%
Graxa saturada 0.5g3%
Graxa poliinsaturada 1g
Graxa monoinsaturada 1g
Colesterol 198mg66%
Sodio 4494mg187%
Potasio 644mg18%
Carbohidratos 0.2g0%
Fibra 0.1g0%
Proteínas 40g80%
Vitamina A 15IU0%
Vitamina C 9.9mg12%
Calcio 200mg20%
Ferro 2mg11%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.