Nécoras

Nécoras

Prato: Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: marisco
Calorías: 248kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 5 minutes
Total Time: 15 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 4 nécora
  • auga
  • sal groso
  • loureiro ao gusto

Instrucións paso a paso

  • Nunha pota ponse a ferver abundante auga con sal e unhas follas de loureiro.
  • Cando ferva engádense as nécoras e déixanse cocer de 5 minutos (dependendo do tamaño un pouco máis ou menos) dende que a auga rompe de novo a ferver.
  • Escóanse e sérvense frías (de tempo).

Nutrición

Calorías: 248kcal | Carbohidratos: 0.05g | Colesterol: 200mg | Sodio: 14692.88mg | Potasio: 542.88mg | Fibra: 0.05g | Azucre: 0.05g | Vitamina A: 62IU | Vitamina C: 0.05mg | Calcio: 68.64mg | Ferro: 0.12mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio