Androlla

Androlla

Prato: Prato principal
Cociña: Galega
Keyword: androlla
Calorías: 951.63kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 1 hour
Total Time: 1 hour 20 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 2 androlla
  • 1 repolo ou unha brazada de grelos ou verzas
  • 4 pataca medianas
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Moi sinxelo: cocer as androllas en auga (sen sal) durante tres cuartos de hora a unha hora aproximadamente.
  • Mentres, noutra ola, cocer a verdura e as patacas en auga con sal, á que se pode engadir, se se quere, un pouco de caldo de cocer as androllas, pero non moito pois resulta moi forte debido ao adobo das androllas.
  • Escoar todo e servir.

Nutrición

Calorías: 951.63kcal | Carbohidratos: 82.56g | Proteínas: 41.45g | Graxa: 0.65g | Graxa saturada: 0.2g | Sodio: 1241.04mg | Potasio: 2084.13mg | Fibra: 15.92g | Azucre: 12.86g | Vitamina A: 313.14IU | Vitamina C: 186.88mg | Calcio: 169.8mg | Ferro: 4.35mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio