Androlla

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 14/02/2004

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 2 androlla
  • 1 repolo ou unha mazada de grelos
  • 4 pataca medianas
  • sal

Nutrición

Calorías: 900kcal | Carbohidratos: 28g | Proteínas: 46g | Fat: 67g | Graxa saturada: 25g | Graxa poliinsaturada: 3g | Graxa monoinsaturada: 19g | Colesterol: 175mg | Sodio: 615mg | Potasio: 628mg | Fibra: 4g | Azucre: 6g | Vitamina A: 200IU | Vitamina C: 56.1mg | Calcio: 60mg | Ferro: 0.7mg

Instrucións paso a paso

  • Moi sinxelo: cocer as androllas en auga (sen sal) durante tres cuartos de hora a unha hora aproximadamente.
  • Mentres, noutra ola, cocer a verdura e as patacas en auga con sal, á que se pode engadir, se se quere, un pouco de caldo de cocer as androllas, pero non moito pois resulta moi forte debido ao adobo das androllas.
  • Escoar e servir.
Androlla

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 2 androlla
  • 1 repolo ou unha mazada de grelos
  • 4 pataca medianas
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Moi sinxelo: cocer as androllas en auga (sen sal) durante tres cuartos de hora a unha hora aproximadamente.
  • Mentres, noutra ola, cocer a verdura e as patacas en auga con sal, á que se pode engadir, se se quere, un pouco de caldo de cocer as androllas, pero non moito pois resulta moi forte debido ao adobo das androllas.
  • Escoar e servir.
Información nutricional
Androlla
Cantidade por ración
Calorías 900 Calorías da graxa 603
% valor diario*
Fat 67g103%
Graxa saturada 25g125%
Graxa poliinsaturada 3g
Graxa monoinsaturada 19g
Colesterol 175mg58%
Sodio 615mg26%
Potasio 628mg18%
Carbohidratos 28g9%
Fibra 4g16%
Azucre 6g7%
Proteínas 46g92%
Vitamina A 200IU4%
Vitamina C 56.1mg68%
Calcio 60mg6%
Ferro 0.7mg4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.