Ovas en vinagreta

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 28/09/2002

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 250 g ova de peixe
  • 3 cda aceite de oliva
  • 2 cda vinagre
  • sal
  • pirixel picado

Nutrición

Calorías: 215kcal | Carbohidratos: 2g | Proteínas: 30g | Fat: 10g | Graxa saturada: 1g | Graxa poliinsaturada: 1g | Graxa monoinsaturada: 6g | Colesterol: 625mg | Sodio: 696mg | Potasio: 282mg | Fibra: 0.03g | Azucre: 0.01g | Vitamina A: 100IU | Vitamina C: 1.7mg | Calcio: 2mg | Ferro: 0.2mg

Instrucións paso a paso

  • Cócense as ovas en auga cun pouco de sal.
  • Retíranse e déixanse arrefriar.
  • Córtanse en rodas e alíñanse cunha vinagreta feita de aceite, vinagre, un pouco de sal e pirixel picado (as proporcións ao gusto).
Ovas en vinagreta

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 250 g ova de peixe
  • 3 cda aceite de oliva
  • 2 cda vinagre
  • sal
  • pirixel picado

Instrucións paso a paso

  • Cócense as ovas en auga cun pouco de sal.
  • Retíranse e déixanse arrefriar.
  • Córtanse en rodas e alíñanse cunha vinagreta feita de aceite, vinagre, un pouco de sal e pirixel picado (as proporcións ao gusto).
Información nutricional
Ovas en vinagreta
Cantidade por ración
Calorías 215 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Fat 10g15%
Graxa saturada 1g5%
Graxa poliinsaturada 1g
Graxa monoinsaturada 6g
Colesterol 625mg208%
Sodio 696mg29%
Potasio 282mg8%
Carbohidratos 2g1%
Fibra 0.03g0%
Azucre 0.01g0%
Proteínas 30g60%
Vitamina A 100IU2%
Vitamina C 1.7mg2%
Calcio 2mg0%
Ferro 0.2mg1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.