Ovas en vinagreta

Ovas en vinagreta

Prato: Aperitivo
Cociña: Española
Keyword: peixe
Calorías: 518.52kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 5 minutes
Total Time: 15 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 250 g ovas de peixe
  • 3 cda aceite de oliva
  • 2 cda vinagre
  • sal
  • perexil picado

Instrucións paso a paso

  • Cocer as ovas en auga cun pouco de sal.
  • Retirar e deixar arrefriar.
  • Córtanse en rodas e alíñanse cunha vinagreta feita de aceite, vinagre, un pouco de sal e pirixel picado (as proporcións ao gusto).

Nutrición

Calorías: 518.52kcal | Carbohidratos: 5.04g | Proteínas: 30.76g | Graxa: 43.38g | Graxa saturada: 7.97g | Colesterol: 735mg | Sodio: 3039.41mg | Potasio: 233.11mg | Fibra: 0.01g | Vitamina A: 1139.67IU | Vitamina C: 0.21mg | Calcio: 345.72mg | Ferro: 15.05mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio