Ovas en vinagreta

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 28/09/2002

Ovas en vinagreta

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Ovas en vinagreta
Cantidade por ración
Calorías 215 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Graxa total 10g 15%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 625mg 208%
Sodio 696mg 29%
Potasio 282mg 8%
Carbohidratos totais 2g 1%
Fibra dietética 0.03g 0%
Azucres 0.01g
Proteínas 30g 60%
Vitamina A 2%
Vitamina C 2%
Calcio 0.2%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Ovas en vinagreta
Cantidade por ración
Calorías 215 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Graxa total 10g 15%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 625mg 208%
Sodio 696mg 29%
Potasio 282mg 8%
Carbohidratos totais 2g 1%
Fibra dietética 0.03g 0%
Azucres 0.01g
Proteínas 30g 60%
Vitamina A 2%
Vitamina C 2%
Calcio 0.2%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Cócense as ovas en auga cun pouco de sal.
  2. Retíranse e déixanse arrefriar.
  3. Córtanse en rodas e alíñanse cunha vinagreta feita de aceite, vinagre, un pouco de sal e pirixel picado (as proporcións ao gusto).

 

Deixa un comentario

Este sitio emprega Akismet para reducir o spam. Aprende como se procesan os datos dos teus comentarios.