Polo ao vapor con verduras

Polo ao vapor con verduras

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: polo
Calorías: 488.13kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 1 hour
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 coxa de polo
  • 2 cenoria
  • ½ cabaciña
  • 1 porro
  • 20 feixón verde
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Córtanse tódalas verduras en xuliana e póñense a cocer.
  • Por riba delas, nun recipiente para cocer ao vapor, colócase as coxas de polo sazonadas.
  • Déixase cocer todo o conxunto durante media hora, dándolle a volta ao polo á metade da cocción.

Nutrición

Calorías: 488.13kcal | Carbohidratos: 17.36g | Proteínas: 33.29g | Graxa: 31.89g | Graxa saturada: 8.56g | Graxa trans: 0.16g | Colesterol: 185.22mg | Sodio: 202.18mg | Potasio: 855.79mg | Fibra: 4.29g | Azucre: 7.16g | Vitamina A: 11518.4IU | Vitamina C: 20.93mg | Calcio: 86.57mg | Ferro: 3.06mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio