Porros gratinados

Porros gratinados

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: vexetais
Calorías: 377.07kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 40 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 kg porro
  • 50 g queixo relado
  • ½ l leite
  • 40 g manteiga
  • 25 g fariña
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Só se usa a parte branca dos porros. Limpalos e lavalos ben e cocer durante 15-20 minutos en auga con sal.
  • Mentres, facer unha bechamel co leite, a manteiga e a fariña.
  • Escoar os porros e colocalos nunha fonte de forno untada lixeiramente con manteiga.
  • Cubrir coa bechamel e o queixo relado e gratinar.

Nutrición

Calorías: 377.07kcal | Carbohidratos: 46.66g | Proteínas: 13.23g | Graxa: 16.56g | Graxa saturada: 9.74g | Graxa trans: 0.33g | Colesterol: 45mg | Sodio: 947.77mg | Potasio: 639.83mg | Fibra: 4.67g | Azucre: 16.2g | Vitamina A: 4728.02IU | Vitamina C: 30mg | Calcio: 431.07mg | Ferro: 5.7mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio