Revolto de algas, allos tenros e caviar de ourizos

Revolto de algas, allos tenros e caviar de ourizos

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: ovos
Calorías: 296.15kcal

Preparación: 25 minutes
Tempo de cocción: 10 minutes
Total Time: 35 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 4 ovo
  • 4 allo
  • 20 g alga Musgo de Irlanda deshidratada
  • 25 ml crema líquida
  • 30 g cebola
  • 2 cdiña caviar de ourizos
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Preparar as algas según as instrucións do envase e reservar.
  • Bater os ovos cun pouco de sal. Dourar en aceite a cebola moi picadiña e os allos tenros troceados.
  • Engadir as algas, o caviar de ourizos e refogar un momentiño e, por último, os ovos.
  • Remexer ata callar os ovos sen deixalos demasiado secos e engadindo nata líquida (opcional) ata conquerir a consistencia desexada.
  • Servir quente.

Nutrición

Calorías: 296.15kcal | Carbohidratos: 12.62g | Proteínas: 13.43g | Graxa: 20.23g | Graxa saturada: 6.6g | Graxa trans: 0.04g | Colesterol: 370.29mg | Sodio: 1330.59mg | Potasio: 188.88mg | Fibra: 0.98g | Azucre: 1.23g | Vitamina A: 671.05IU | Vitamina C: 10mg | Calcio: 138.04mg | Ferro: 6.58mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top