Revolto de algas, allos tenros e caviar de ourizos

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 11/02/2010

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 4 ovo
  • 4 allo tenro
  • 20 g alga Musgo de Irlanda deshidratada
  • 25 ml crema líquida
  • 30 g cebola
  • 2 cdña caviar de ourizos
  • aceite de oliva
  • sal

Nutrición

Calorías: 317kcal | Carbohidratos: 8g | Proteínas: 15g | Fat: 25g | Graxa saturada: 6g | Graxa poliinsaturada: 3g | Graxa monoinsaturada: 14g | Colesterol: 457mg | Sodio: 813mg | Potasio: 232mg | Fibra: 1g | Azucre: 2g | Vitamina A: 550IU | Vitamina C: 5.8mg | Calcio: 100mg | Ferro: 4mg

Instrucións paso a paso

  • Preparar as algas según as instrucións do envase e reservar.
  • Bater os ovos cun pouco de sal. Dourar en aceite a cebola moi picadiña e os allos tenros troceados.
  • Engadir as algas, o caviar de ourizos e refogar un momentiño e, por último, os ovos.
  • Remexer ata callar os ovos sen deixalos demasiado secos e engadindo nata líquida (opcional) ata conquerir a consistencia desexada.
  • Servir quente.
Revolto de algas, allos tenros e caviar de ourizos

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 4 ovo
  • 4 allo tenro
  • 20 g alga Musgo de Irlanda deshidratada
  • 25 ml crema líquida
  • 30 g cebola
  • 2 cdña caviar de ourizos
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Preparar as algas según as instrucións do envase e reservar.
  • Bater os ovos cun pouco de sal. Dourar en aceite a cebola moi picadiña e os allos tenros troceados.
  • Engadir as algas, o caviar de ourizos e refogar un momentiño e, por último, os ovos.
  • Remexer ata callar os ovos sen deixalos demasiado secos e engadindo nata líquida (opcional) ata conquerir a consistencia desexada.
  • Servir quente.
Información nutricional
Revolto de algas, allos tenros e caviar de ourizos
Cantidade por ración
Calorías 317 Calorías da graxa 225
% valor diario*
Fat 25g38%
Graxa saturada 6g30%
Graxa poliinsaturada 3g
Graxa monoinsaturada 14g
Colesterol 457mg152%
Sodio 813mg34%
Potasio 232mg7%
Carbohidratos 8g3%
Fibra 1g4%
Azucre 2g2%
Proteínas 15g30%
Vitamina A 550IU11%
Vitamina C 5.8mg7%
Calcio 100mg10%
Ferro 4mg22%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.