Xoubas fritidas

Xoubas fritidas

Prato: Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: peixe
Calorías: 577.99kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 kg xouba
  • fariña para rebozar
  • aceite de oliva para fritir
  • sal
  • 4 pataca pequenas

Instrucións paso a paso

  • Lavar as xoubiñas, deixar escoar e secar.
  • Se son un pouco grandes sacar tamén a cabeza e as tripas, se non, poden comerse enteiras.
  • A continuación sálganse, pásanse por fariña e frítense en aceite quente ata que estean douradas por ámbolos dous lados.
  • Poden acompañarse duns cachelos

Nutrición

Calorías: 577.99kcal | Carbohidratos: 32.56g | Proteínas: 45.82g | Graxa: 29.94g | Graxa saturada: 0.53g | Colesterol: 95mg | Sodio: 591.72mg | Potasio: 1294.87mg | Fibra: 3.84g | Azucre: 1.33g | Vitamina A: 378.4IU | Vitamina C: 33.49mg | Calcio: 721.36mg | Ferro: 3.27mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio