Raxo asado en tarteira

Raxo asado en tarteira

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: raxo
Calorías: 485.64kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 1 hour
Total Time: 1 hour 20 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 kg raxo
  • 1 vaso viño branco
  • 1 cebola pequena
  • allo en po
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Límpase o lombo de porco do exceso de graxa, adóbase co allo en po e sálgase.
  • Nunha tarteira ponse aceite a quentar e dóurase a peza de lombo ata que colla unha cor tostada por tódolos lados. Resérvase.
  • No mesmo aceite dóurase a cebola cortada á xuliana pequena. Unha vez dourada engádese un pouco de viño para desgraxar a tarteira.
  • Incorpórase o raxo e engádese o resto do viño.
  • Déixase facer a lume mediano ata que estea tenro, dándolle a volta á metade da cocción.

Nutrición

Calorías: 485.64kcal | Carbohidratos: 4.65g | Proteínas: 56.54g | Graxa: 20.68g | Graxa saturada: 4.58g | Colesterol: 157.5mg | Sodio: 708.98mg | Potasio: 1027.23mg | Fibra: 0.48g | Azucre: 1.36g | Vitamina A: 0.35IU | Vitamina C: 1.32mg | Calcio: 23.97mg | Ferro: 1.73mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio