Rodaballo en salsa verde

Rodaballo en salsa verde

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: peixe
Calorías: 359.8kcal

Preparación: 25 minutes
Tempo de cocción: 10 minutes
Total Time: 35 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 400 g rodaballo
  • 4 dente allo
  • ½ cebola
  • 80 g chícharos cocidos ou en conserva
  • caldo de peixe
  • 1 cdiña perexil picado
  • 1 cdiña fariña
  • aceite de oliva virxe
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Nun fondo de aceite de oliva virxe douránse a cebola picada moi miúda e os allos laminados.
  • Cando estean listos engádese unha cullerada de fariña e vai ligándose a salsa verde co caldo de peixe. Engádese o pirixel picado.
  • Incorpóranse os filetes de rodaballo á salsa e déixanse facer uns 7 minutos.

Nutrición

Calorías: 359.8kcal | Carbohidratos: 8.85g | Proteínas: 34.7g | Graxa: 20.1g | Graxa saturada: 3.47g | Colesterol: 96mg | Sodio: 2628.85mg | Potasio: 609.13mg | Fibra: 2.4g | Azucre: 3.04g | Vitamina A: 380.74IU | Vitamina C: 21.39mg | Calcio: 55.44mg | Ferro: 1.53mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio