Roliños de polo con claudias

Roliños de polo con claudias

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: polo
Calorías: 448.65kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 1 peituga de polo en filetes
  • 250 g claudia sen óso
  • 1 copa viño do Porto vermello
  • 250 g champiñón
  • 2 dente allo
  • cenoria baby
  • aceite de oliva
  • fariña
  • sal
  • pementa

Instrucións paso a paso

  • En cada filete de polo colócanse 2 o 3 claudias, previamente bañadas en viño do Porto tinto.
  • Enrólanse os filetes e envólvense con papel do tipo film transparente.
  • Cócense estes paquetiños durante 12 minutos e, unha vez listos, ábrense e córtanse en rodas.
  • Mentres, saltéase os allos cos champiñóns, tritúrase o resto das cirolas ata formar un puré e co viño do Porto sobrante e un pouco de roux (aceite ou manteiga cun pouco de fariña) lígase unha salsa.
  • Poden acompañarse tamén as peitugas cunhas cenorias pequenas cocidas e salteadas en aceite de oliva.

Nutrición

Calorías: 448.65kcal | Carbohidratos: 36.9g | Proteínas: 12.91g | Graxa: 15.76g | Graxa saturada: 2.24g | Graxa trans: 0.01g | Colesterol: 22.72mg | Sodio: 2384.54mg | Potasio: 860.67mg | Fibra: 3.34g | Azucre: 24.09g | Vitamina A: 447.64IU | Vitamina C: 15.86mg | Calcio: 34.05mg | Ferro: 1.54mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio