Ás de polo asadas ás herbas

Ás de polo asadas ás herbas

Prato: Prato principal
Cociña: Mediterránea
Keyword: polo
Calorías: 444.18kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 50 minutes
Total Time: 1 hour 5 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1000 g ás de polo
  • sal de allo
  • pementa
  • tomiño
  • ourego
  • perexil picado
  • 1 copa viño branco
  • aceite de oliva

Instrucións paso a paso

  • Adobar as ás de polo con sal de allo, pementa, tomiño e ourego.
  • Dourar as ás, por ambos os lados, nun pouco de aceite de oliva e na mesma fonte na que van ir ao forno.
  • Unha vez douradas, incorporar o perexil picado e o viño branco
  • Enfornar durante 40 minutos no forno prequentado a 200º C, dándolles a volta á metade de tempo.

Nutrición

Calorías: 444.18kcal | Carbohidratos: 2.36g | Proteínas: 24.91g | Graxa: 32.12g | Graxa saturada: 7.52g | Graxa trans: 0.26g | Colesterol: 103.95mg | Sodio: 1846.2mg | Potasio: 268.07mg | Fibra: 0.43g | Azucre: 0.59g | Vitamina A: 221.29IU | Vitamina C: 1.11mg | Calcio: 37.65mg | Ferro: 2.06mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio