Luras enceboladas con pemento verde

Luras enceboladas con pemento verde

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: luras
Calorías: 733.14kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 45 minutes
Receita de luras. Cocidas cunha salsa a base de cebola e pemento verde.
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 400 g luras limpas e troceadas
  • 3 cebola medianas
  • 3 pemento verde dos de fritir
  • 4 pataca pequenas
  • aceite de oliva para fritir

Instrucións paso a paso

  • Dourar as cebolas cortadas á xuliana e cando estean listas engadir as luras, limpas e cortadas en anacos. Salgar.
  • Cubrir a pota e cociñar as luras no seu propio zume durante aproximadamente 20 minutos.
  • Cinco minutos antes de rematar engadir os pementos verdes picados.
  • Pódense servir acompañadas duns cachelos.

Nutrición

Calorías: 733.14kcal | Carbohidratos: 89.25g | Proteínas: 41.38g | Graxa: 24.54g | Graxa saturada: 3.88g | Colesterol: 466mg | Sodio: 120.77mg | Potasio: 2476.89mg | Fibra: 13.32g | Azucre: 13.93g | Vitamina A: 736.55IU | Vitamina C: 232.11mg | Calcio: 160.81mg | Ferro: 5.08mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio