Cabrito ou año ao forno

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Cabrito ou año ao forno

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Cabrito ou año ao forno
Cantidade por ración
Calorías 642 Calorías da graxa 414
% valor diario*
Graxa total 46g 71%
Graxas saturadas 17g 85%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 22g
Colesterol 203mg 68%
Sodio 715mg 30%
Potasio 851mg 24%
Carbohidratos totais 5g 2%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 2g
Proteínas 45g 90%
Vitamina A 2%
Vitamina C 4%
Calcio 1%
Ferro 3%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Cabrito ou año ao forno
Cantidade por ración
Calorías 642 Calorías da graxa 414
% valor diario*
Graxa total 46g 71%
Graxas saturadas 17g 85%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 22g
Colesterol 203mg 68%
Sodio 715mg 30%
Potasio 851mg 24%
Carbohidratos totais 5g 2%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 2g
Proteínas 45g 90%
Vitamina A 2%
Vitamina C 4%
Calcio 1%
Ferro 3%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Colocar o cordeiro nunha bandexa de forno e sazonalo con sal de allo e tomiño por ambos os lados.
  2. Engadir aceite de oliva e unha copa de viño branco.
  3. Asar en forno prequentado a 200º, calor arriba e abaixo, durante 50 minutos ( aprox), regando de cando en vez e dándolle a volta a metade de tempo.
  4. Despois dos 50 minutos, subir o forno a 250º, regar co brandy e poñer un taquiño de manteiga en cada porción de cordeiro.
  5. Deixar no forno ata que estea dourado por ambos os lados.

 

Cabrito al horno

 

Deixa un comentario

Este sitio emprega Akismet para reducir o spam. Aprende como se procesan os datos dos teus comentarios.