Arroz con leite

Arroz con leite

Prato: Sobremesa
Cociña: Española
Keyword: sobremesas
Calorías: 459.47kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 35 minutes
Total Time: 55 minutes
Persoas 3 persoas

Ingredientes

  • 100 g arroz
  • 1 l leite
  • 100 g azucre
  • 1 codia de limón
  • 1 rama canela
  • 1 cdiña canela en po

Instrucións paso a paso

  • Ponse a cocer o leite coa codia dun limón, un pao de canela e o azucre.
  • Ao ferver o leite, incorpórase o arroz. Cócese, sen deixar de remexer, ata que estea brando.
  • Retírase do lume e sácanse a canela e a codia do limón.
  • Se é necesario pódese utilizar máis leite xa que ten que quedar caldoso e, ao enfriar, o arroz segue absorbendo o líquido.
  • Sérvese empoado con canela en po.

Nutrición

Calorías: 459.47kcal | Carbohidratos: 77.77g | Proteínas: 12.98g | Graxa: 11.08g | Graxa saturada: 6.28g | Colesterol: 33.33mg | Sodio: 145.64mg | Potasio: 490.1mg | Fibra: 1.62g | Azucre: 50.26g | Vitamina A: 546.41IU | Vitamina C: 2.65mg | Calcio: 407.38mg | Ferro: 0.55mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio