Arroz con polo

Arroz con polo

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: arroz, polo
Calorías: 409.81kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 1 peituga de polo
  • 1 taza arroz
  • ½ cebola
  • 1 pemento encarnado
  • 2 tazas auga
  • sal
  • allo en po

Instrucións paso a paso

  • Dourase o pemento vermello e resérvase.
  • No mesmo aceite frítese a cebola picada, a peituga de polo cortada en dados e aliñada con allo en po.
  • Unha vez dourada engádese e refógase o arroz. Incorpórase a auga co azafrán, sazónase e déixase cocer ata que estea listo, momento no que se engade o pemento vermello.

Nutrición

Calorías: 409.81kcal | Carbohidratos: 80.73g | Proteínas: 15.35g | Graxa: 1.69g | Graxa saturada: 0.39g | Graxa trans: 0.01g | Colesterol: 22.72mg | Sodio: 2387.7mg | Potasio: 389.54mg | Fibra: 2.63g | Azucre: 2.5g | Vitamina A: 1169.47IU | Vitamina C: 49.02mg | Calcio: 45.99mg | Ferro: 1.31mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio