Pescada ao cava

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 22/03/2004

Podemos substituír o cava por un espumoso galego que habelos hailos e moi bos.

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 4 filetes pescada
  • 1 cebola
  • 1 vaso cava
  • aceite de oliva
  • sal

Nutrición

Calorías: 250kcal | Carbohidratos: 6g | Proteínas: 24g | Fat: 10g | Graxa saturada: 2g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 6g | Colesterol: 134mg | Sodio: 1369mg | Potasio: 710mg | Fibra: 1g | Azucre: 3g | Vitamina C: 5mg | Calcio: 20mg | Ferro: 0.4mg

Instrucións paso a paso

  • Picar a cebola moi miuda e sofritir en aceite.
  • Unha vez sofritida incorpora-lo cava e canda evapore o alcohol, os filete de pescada sazonados.
  • Deixar facer uns minutos por cada lado, deixando que reduza a salsa e a cebola tome unha cor dourada.
Pescada ao cava

Podemos substituír o cava por un espumoso galego que habelos hailos e moi bos.

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 4 filetes pescada
  • 1 cebola
  • 1 vaso cava
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Picar a cebola moi miuda e sofritir en aceite.
  • Unha vez sofritida incorpora-lo cava e canda evapore o alcohol, os filete de pescada sazonados.
  • Deixar facer uns minutos por cada lado, deixando que reduza a salsa e a cebola tome unha cor dourada.
Información nutricional
Pescada ao cava
Cantidade por ración
Calorías 250 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Fat 10g15%
Graxa saturada 2g10%
Graxa poliinsaturada 2g
Graxa monoinsaturada 6g
Colesterol 134mg45%
Sodio 1369mg57%
Potasio 710mg20%
Carbohidratos 6g2%
Fibra 1g4%
Azucre 3g3%
Proteínas 24g48%
Vitamina C 5mg6%
Calcio 20mg2%
Ferro 0.4mg2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.