Pescada ao cava

Pescada ao cava

Prato: Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: pescada
Calorías: 215.5kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 30 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 4 filetes pescada
  • 1 cebola
  • 1 vaso cava
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Picar a cebola moi fina e fritila en aceite.
  • Unha vez sofritida incorporar o cava e cando evapore o alcol, os filetes de pescada sazonados.
  • Deixar facer uns minutos por cada lado, deixando que reduza a salsa e a cebola tome unha cor dourada.

Nutrición

Calorías: 215.5kcal | Carbohidratos: 3.44g | Proteínas: 17.4g | Graxa: 14.04g | Graxa saturada: 1.95g | Sodio: 2402.2mg | Potasio: 429.73mg | Fibra: 0.59g | Azucre: 1.66g | Vitamina A: 0.7IU | Vitamina C: 2.59mg | Calcio: 51.96mg | Ferro: 1.24mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio