Bacallau con garavanzos

Bacallau con garavanzos

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: bacallau
Calorías: 627.52kcal

Preparación: 25 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 55 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 500 g bacallau
  • 400 g garavanzos cocidos, en conserva
  • 200 g pemento verde
  • 1 cebola
  • 4 tomate medianos
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Picar a cebola e un dos pementos moi miúdos, trocear o outro pemento en cadrados e poñer a sofritir no aceite. Sazonar.
  • Mentres, trocear tamén os tomates moi miudos (mellor pelados) e cando a cebola e os pementos estean case a punto, engadilos ao sofrito e sazonar.
  • Deixar facer ata que o sofrito estea listo e, de seguido, engadir o bacallau. Deixar facer 4 ou 5 minutos por cada lado (dependendo do grosor do anaco).
  • Cando estea listo o bacallau, retiralo, con coidado para que non se rompa, a un prato e reservar.
  • Incorporar os garavanzos e deixar quentar uns minutos xunto co sofrito para que tomen o gusto de este e do bacallau. Por último volver a incorporar o bacallau e servir.

Nutrición

Calorías: 627.52kcal | Carbohidratos: 36.16g | Proteínas: 89.09g | Graxa: 12.9g | Graxa saturada: 1.89g | Colesterol: 190mg | Sodio: 9961.98mg | Potasio: 2518.37mg | Fibra: 10.22g | Azucre: 9.98g | Vitamina A: 1411.94IU | Vitamina C: 64.02mg | Calcio: 271.12mg | Ferro: 6.6mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top