Bonito encebolado

Bonito encebolado

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: bonito, peixe
Calorías: 534.72kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 30 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 300 g bonito en toros
  • 1 cebola mediana
  • 1 vaso viño branco
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Nunha tarteira con aceite quente márcase o bonito previamente sazonado. Retírase e resérvase.
  • Nese mesmo aceite, se é necesario pode engadirse un pouco máis, dóurase a cebola e a continuación icorpórase o viño branco, remexendo para recoller ben a sustancia do bonito.
  • De seguida engádese este, deixando reducir o prebe ata que a cebola adquira un ton caramelizado, dádolle a volta ao bonito á metade de tempo para que se faga polos dous lados.

Nutrición

Calorías: 534.72kcal | Carbohidratos: 6.7g | Proteínas: 35.64g | Graxa: 35.41g | Graxa saturada: 5.78g | Colesterol: 57mg | Sodio: 2389.74mg | Potasio: 501.66mg | Fibra: 0.94g | Azucre: 2.91g | Vitamina A: 3275.6IU | Vitamina C: 4.07mg | Calcio: 31.77mg | Ferro: 1.98mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio