Botelo

Botelo

Prato: Prato principal
Cociña: Galega
Keyword: carne de porco
Calorías: 1104.13kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 2 hours
Total Time: 2 hours 20 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 botelo pequeno
  • 400 g pataca
  • 1 repolo

Instrucións paso a paso

  • Cócese o botelo, a lume suave, durante dúas horas ou dúas horas e media por kg. de botelo.
  • Media hora antes de rematar, engádense as patacas e a verdura. Sérvese quente cando estea todo cocido.

Nutrición

Calorías: 1104.13kcal | Carbohidratos: 27.82g | Proteínas: 54.3g | Graxa: 0.27g | Graxa saturada: 0.08g | Sodio: 38.13mg | Potasio: 724.45mg | Fibra: 6.66g | Azucre: 6.49g | Vitamina A: 176.93IU | Vitamina C: 85.03mg | Calcio: 83.4mg | Ferro: 1.62mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio