Cazoliñas de champiñóns

Cazoliñas de champiñóns

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: vexetais
Calorías: 260.2kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 15 minutes
Total Time: 30 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 500 g champiñón
  • 100 ml crema líquido
  • 100 g queixo relado
  • 2 ovo
  • sal
  • pementa
  • noz moscada
  • manteiga

Instrucións paso a paso

  • Unha vez limpos os cogomelos pícanse e refóganse nun pouco de manteiga.
  • Condimentar e distribuír en cazoliñas de barro ou recipientes resistentes á calor.
  • Facer unha mestura cos ovos batidos, a nata e a metade do queixo relado.
  • Salpimentar e engadir un pouco de noz moscada.
  • Poñer esta mestura sobre os champiñóns, cubrir co resto do queixo relado e enfornar ata que a mestura calle (ao gusto).

Nutrición

Calorías: 260.2kcal | Carbohidratos: 6.37g | Proteínas: 16.46g | Graxa: 19.76g | Graxa saturada: 11.46g | Graxa trans: 0.05g | Colesterol: 129.62mg | Sodio: 443.74mg | Potasio: 481.54mg | Fibra: 1.43g | Azucre: 2.87g | Vitamina A: 720.58IU | Vitamina C: 2.78mg | Calcio: 310.87mg | Ferro: 1.25mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio