Champiñóns recheos de allos tenros

Champiñóns recheos de allos tenros

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: champiñóns, vexetais
Calorías: 42.45kcal

Preparación: 45 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 1 hour 5 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 6 champiñón grande, uns 30 gr. cada un
  • 1 allos tenros
  • 1 tomate mediano, pelado, triturado e sen pebidas
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Limpar, baleirar os champiñóns e reservar a carne dos talos, cortándoa moi miúda.
  • Enfornar os champiñóns durante 10 minutos a lume medio nunha fonte untada con manteiga ou aceite.
  • Mentres, nunha tixola cun fondo de aceite, moi lentamente, refogar o alliño tenro e a carne picada dos champiñóns.
  • Cando estean a medio cocer engadimos o tomate triturado e deixamos ata que estea case todo listo.
  • Encher os champiñóns con esta mestura e enfornalos durante outros 10 minutos máis ou menos.

Nutrición

Calorías: 42.45kcal | Carbohidratos: 7.63g | Proteínas: 3.82g | Graxa: 0.61g | Graxa saturada: 0.07g | Graxa poliinsaturada: 0.21g | Graxa monoinsaturada: 0.11g | Sodio: 1171.55mg | Potasio: 436.97mg | Fibra: 1.8g | Azucre: 3.48g | Vitamina A: 512.29IU | Vitamina C: 12.48mg | Calcio: 22.12mg | Ferro: 0.75mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top