Cigalas á prancha

Cigalas á prancha

Prato: Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: cigalas, marisco
Calorías: 297.77kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 6 minutes
Total Time: 26 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 400 g cigala
  • 2 cda aceite de oliva
  • sal
  • perexil

Instrucións paso a paso

  • Cortar as cigalas dende a cabeza ata a cola polo lado da tripa sen chegar a separar as dúas metades.
  • Untalas co aceite e empoar co pirixel e o allo moi picados.
  • Poñer as cigalas na prancha quente uns minutos (según o tamaño da cigala) e coa casca enriba ata que estean feitas.
  • Sazonar con sal groso

Nutrición

Calorías: 297.77kcal | Proteínas: 35.04g | Graxa: 16.6g | Graxa saturada: 2.37g | Colesterol: 274mg | Sodio: 2519.78mg | Potasio: 476.76mg | Vitamina A: 102.11IU | Vitamina C: 1.03mg | Calcio: 103.61mg | Ferro: 2.32mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio