Robaliza ao allo

Robaliza ao allo

Prato: Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: peixe
Calorías: 581.79kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 8 minutes
Total Time: 38 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 robaliza de ración
  • 2 dente allo
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Sacar 4 filetes das robalizas (poden facelo na peixaría).
  • Cubrir o fondo dunha tixola ou prancha con aceite, non moito, sazonar os filetes e cociñalos por amobos os dous lados.
  • Mentres, picar moi miúdos os allos.
  • Unha vez feitos os filetes, retiralos a un prato e, na mesma tixola, engadir un pouco máis de aceite e poñer os allos ata que estean douradiños.
  • Botar o aceite e os allos por enriba dos filete e servir inmediatamente.

Nutrición

Calorías: 581.79kcal | Carbohidratos: 0.99g | Proteínas: 60.47g | Graxa: 35.94g | Graxa saturada: 5.6g | Colesterol: 272mg | Sodio: 2561.15mg | Potasio: 883.19mg | Fibra: 0.07g | Azucre: 0.03g | Vitamina A: 306.27IU | Vitamina C: 0.94mg | Calcio: 58.15mg | Ferro: 3.08mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio