Cigalas cocidas

Cigalas cocidas

Prato: Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: cigalas, marisco
Calorías: 291.04kcal

Preparación: 8 minutes
Tempo de cocción: 5 minutes
Total Time: 13 minutes
Persoas 3 persoas

Ingredientes

  • 1 kg cigala
  • auga
  • sal groso
  • loureiro ao gusto

Instrucións paso a paso

  • Nunha pota ponse a ferver abundante auga con sal e unhas follas de loureiro.
  • Cando ferva engádense as cigalas e déixanse cocer de 5 a 7 minutos (depende do tamaño) dende que a auga rompe de novo a ferver.
  • Escóanse. Podénse servir frías ou quentes.

Nutrición

Calorías: 291.04kcal | Carbohidratos: 0.25g | Proteínas: 58.43g | Graxa: 4.36g | Graxa saturada: 0.73g | Colesterol: 456.67mg | Sodio: 9625.33mg | Potasio: 797.02mg | Fibra: 0.09g | Vitamina A: 187.28IU | Vitamina C: 1.82mg | Calcio: 178.54mg | Ferro: 3.92mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio