Coello (sinxelo) ao forno

Publicada por Miguel o 28/04/17

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 1 coello
  • 1 cenoria
  • 1 pemento encarnado
  • 1 cebola
  • aceite de oliva virxe
  • viño branco
  • sal

Nutrición

Calorías: 315kcal | Carbohidratos: 7g | Proteínas: 27g | Fat: 20g | Graxa saturada: 5g | Graxa poliinsaturada: 4g | Graxa monoinsaturada: 8g | Colesterol: 180mg | Sodio: 718mg | Potasio: 1051mg | Fibra: 2g | Azucre: 3g | Vitamina A: 5000IU | Vitamina C: 70.1mg | Calcio: 20mg | Ferro: 0.2mg

Instrucións paso a paso

  • Limpar e trocear a cebola, o pemento e a cenoria.
  • Limpar o coello, reservando o fígado e os riles, que limparemos de graxa, e trocealo.
  • Poñer as verduras nunha fonte de forno e sobre elas o coello. Sazonalo.
  • Regar cun pouco de viño branco e engadir un pouco de aceite de oliva.
  • Cociñar no forno a 220ºC. A media cocción, darlle a volta e engadir o fígado e os riles.
  • Ao final, gratinar por ambos os dous lados.
Conejo sencillo al horno
Coello (sinxelo) ao forno

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 1 coello
  • 1 cenoria
  • 1 pemento encarnado
  • 1 cebola
  • aceite de oliva virxe
  • viño branco
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Limpar e trocear a cebola, o pemento e a cenoria.
  • Limpar o coello, reservando o fígado e os riles, que limparemos de graxa, e trocealo.
  • Poñer as verduras nunha fonte de forno e sobre elas o coello. Sazonalo.
  • Regar cun pouco de viño branco e engadir un pouco de aceite de oliva.
  • Cociñar no forno a 220ºC. A media cocción, darlle a volta e engadir o fígado e os riles.
  • Ao final, gratinar por ambos os dous lados.
Conejo sencillo al horno
Información nutricional
Coello (sinxelo) ao forno
Cantidade por ración
Calorías 315 Calorías da graxa 180
% valor diario*
Fat 20g31%
Graxa saturada 5g25%
Graxa poliinsaturada 4g
Graxa monoinsaturada 8g
Colesterol 180mg60%
Sodio 718mg30%
Potasio 1051mg30%
Carbohidratos 7g2%
Fibra 2g8%
Azucre 3g3%
Proteínas 27g54%
Vitamina A 5000IU100%
Vitamina C 70.1mg85%
Calcio 20mg2%
Ferro 0.2mg1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.