Coello (sinxelo) ao forno

Coello (sinxelo) ao forno

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: coello
Calorías: 233.63kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 1 hour
Total Time: 1 hour 20 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 coello
  • 1 cenoria
  • 1 pemento encarnado
  • 1 cebola
  • aceite de oliva virxe extra
  • viño branco
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Limpar e picar a cebola, o pemento e a cenoria
  • Limpar o coello, reservando o fígado e os riles, que limparemos de graxa, e trocealo.
  • Poñer as verduras nunha fonte de forno e sobre elas o coello. Sazonalo.
  • Regar cun pouco de viño branco e engadir un pouco de aceite de oliva.
  • Cociñar no forno a 220ºC. A media cocción, darlle a volta e engadir o fígado e os riles.
  • Ao final, gratinar por ambos os dous lados.

Nutrición

Calorías: 233.63kcal | Carbohidratos: 7.36g | Proteínas: 19.3g | Graxa: 9.13g | Graxa saturada: 1.58g | Colesterol: 68.85mg | Sodio: 930.46mg | Potasio: 515.16mg | Fibra: 1.52g | Azucre: 3.71g | Vitamina A: 3479.69IU | Vitamina C: 40.92mg | Calcio: 29.56mg | Ferro: 3.16mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio