Sargo ao forno

Sargo ao forno

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: peixe
Calorías: 442.22kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 25 minutes
Total Time: 40 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 2 sargo pequenos
  • 1 cebola
  • 1 zume de limón
  • 1 copa viño branco
  • 4 cda aceite de oliva
  • 2 cda pan relado
  • 40 g manteiga

Instrucións paso a paso

  • Salgar os sargos e poñelos nunha fonte resistente ao forno, cun fondo de aceite
  • Botar por enriba a cebola cortada en xuliana (podemos poñela así ou sofritila antes nun pouco de aceite)
  • Engadir o viño brando e o zume dun limón.
  • Empoar con pan relado (opcional) e poñer por enriba a manteiga en anacos.
  • Meter no forno, prequentado a 1990–200ºC durante 20 minutos aproximadamente.

Nutrición

Calorías: 442.22kcal | Carbohidratos: 7.28g | Proteínas: 30.76g | Graxa: 27.34g | Graxa saturada: 7.14g | Graxa trans: 0.33g | Colesterol: 21.5mg | Sodio: 282mg | Potasio: 87.4mg | Fibra: 0.55g | Azucre: 1.81g | Vitamina A: 250.69IU | Vitamina C: 4.15mg | Calcio: 21.47mg | Ferro: 0.52mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio