Solombo de porco asado en ola rápida

Publicada por Miguel o 14/04/17

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 1 kg solombo de porco cortado en toros
  • 3 cebola cortada en xuliana
  • 3 dente de allo pelados, enteros
  • 3 cenoria
  • 0.5 l viño branco
  • puré de patacas

Nutrición

Calorías: 600kcal | Carbohidratos: 38g | Proteínas: 55g | Fat: 14g | Graxa saturada: 5g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 6g | Colesterol: 165mg | Sodio: 199mg | Potasio: 1610mg | Fibra: 4g | Azucre: 8g | Vitamina A: 6300IU | Vitamina C: 15.7mg | Calcio: 40mg | Ferro: 4mg

Instrucións paso a paso

  • Dourar a carne en aceite de oliva, dándolle a volta rapidamente para selala ben. Reservar unha vez dourada.
  • No aceite que sobra dourar a cebola. Incorporar os allos e engadir viño branco para desgraxar o fondo da ola.
  • Incorporar a carne e cubrila con máis viño branco. Engadir as cenorias.
  • Pechar a ola e, ao alcanzar a temperatura desexada, deixar cocer 12 minutos.
  • Rematada a cocción, retirar a carne, triturar a salsa e deixala reducir ata acadar a consistencia desexada.
  • Incorporar de novo a carne e as cenorias para quentalas.
  • Servir acompañado de puré de pataca.
Solomillo de cerdo asado en olla rápida
Solombo de porco asado en ola rápida

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 1 kg solombo de porco cortado en toros
  • 3 cebola cortada en xuliana
  • 3 dente de allo pelados, enteros
  • 3 cenoria
  • 0.5 l viño branco
  • puré de patacas

Instrucións paso a paso

  • Dourar a carne en aceite de oliva, dándolle a volta rapidamente para selala ben. Reservar unha vez dourada.
  • No aceite que sobra dourar a cebola. Incorporar os allos e engadir viño branco para desgraxar o fondo da ola.
  • Incorporar a carne e cubrila con máis viño branco. Engadir as cenorias.
  • Pechar a ola e, ao alcanzar a temperatura desexada, deixar cocer 12 minutos.
  • Rematada a cocción, retirar a carne, triturar a salsa e deixala reducir ata acadar a consistencia desexada.
  • Incorporar de novo a carne e as cenorias para quentalas.
  • Servir acompañado de puré de pataca.
Solomillo de cerdo asado en olla rápida
Información nutricional
Solombo de porco asado en ola rápida
Cantidade por ración
Calorías 600 Calorías da graxa 126
% valor diario*
Fat 14g22%
Graxa saturada 5g25%
Graxa poliinsaturada 2g
Graxa monoinsaturada 6g
Colesterol 165mg55%
Sodio 199mg8%
Potasio 1610mg46%
Carbohidratos 38g13%
Fibra 4g16%
Azucre 8g9%
Proteínas 55g110%
Vitamina A 6300IU126%
Vitamina C 15.7mg19%
Calcio 40mg4%
Ferro 4mg22%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.