Xarda en escabeche

Xarda en escabeche

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: peixe
Calorías: 592.04kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 10 minutes
Tempo de repouso: 1 hour
Total Time: 1 hour 40 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 5 xarda empanadas e fritas
  • 8 dente allo
  • 4 follas loureiro
  • aceite de oliva
  • vinagre
  • pemento doce
  • fariña para rebozar

Instrucións paso a paso

  • Dourase un allo en aceite para que este non saiba a cru e déixase arrefriar un pouco para non queimar o pemento doce.
  • Engádeselle unha cullerada de pemento e o vinagre, nunha proporción de 3 partes de aceite por 2 de vinagre.
  • Nunha cunca de barro colócanse, por capas, allo picado, follas de loureiro en anacos e o peixe, rebozado e fritido. Cúbrese todo coa mestura de aceite, vinagre e pemento.

Nutrición

Calorías: 592.04kcal | Carbohidratos: 3.22g | Proteínas: 43.26g | Graxa: 44.1g | Graxa saturada: 8.57g | Colesterol: 99.88mg | Sodio: 186.67mg | Potasio: 932.08mg | Fibra: 0.97g | Azucre: 0.22g | Vitamina A: 1055.95IU | Vitamina C: 6.21mg | Calcio: 70.53mg | Ferro: 3.56mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio