Choco con fideos

Choco con fideos

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: marisco
Calorías: 892.13kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 1 hour
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 1 choco mediano (500 g)
  • ¼ pemento encarnado troceado
  • ½ cebola
  • 1 chorriño viño branco
  • 250 g salsa de tomate
  • 200 g fideo
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Dourar o pemento vermello e reservar.
  • No mesmo aceite poñemos a cebola moi picada e, cando estea dourada, o choco, limpo e cortado en anacos.
  • Logo de douralo un pouco, engadimos o viño e a auga ata cubrilo e deixamos cocer.
  • A media cocción, engádense os fideos, e a salsa de tomate. Se fai falta, engadimos tamén máis auga (suficiente para cubrir os fideos).
  • Deixamos ferver a lume lento ata que os fideos estean feitos. Engadimos o pemento vermello e servimos.

Nutrición

Calorías: 892.13kcal | Carbohidratos: 84.28g | Proteínas: 15.09g | Graxa: 55.81g | Graxa saturada: 7.77g | Colesterol: 110mg | Sodio: 3376.11mg | Potasio: 979.93mg | Fibra: 5.85g | Azucre: 9.64g | Vitamina A: 1208.45IU | Vitamina C: 36.27mg | Calcio: 71.73mg | Ferro: 3.02mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio