Codillo de porco con grelos

Codillo de porco con grelos

Prato: Prato principal
Cociña: Galega
Keyword: carne de porco, grelos
Calorías: 1349.88kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 40 minutes
Total Time: 1 hour 10 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 1 codillo de porco ensalmoirado
  • 1 chourizo
  • 2 coxa de polo
  • 100 g touciño entrefebrado
  • 500 g grelos
  • 2 pataca

Instrucións paso a paso

  • Cortamos os tallos dos grelos e lavamos as follas
  • Nunha ola a presión cocemos, durante 20 minutos, o codillo xunto co touciño entrefebrado.
  • Nunha pota poñemos os grelos, os zancos de polo, o chourizo e 4 patacas pequenas. Salgamos con mesura pois logo engadiremos caldo do codillo. Engadimos auga ata a metade e poñemos a cocer.
  • A media cocción engadimos, ata cubrir todo, caldo do codillo, e deixamos cocer ata que os alimentos estean listos.
  • Escoamos todo e presentámolo nunha fonte.

Nutrición

Calorías: 1349.88kcal | Carbohidratos: 56.15g | Proteínas: 75.42g | Graxa: 93.86g | Graxa saturada: 31.63g | Graxa trans: 0.26g | Colesterol: 337.05mg | Sodio: 1829.87mg | Potasio: 2123.18mg | Fibra: 12.68g | Azucre: 3.68g | Vitamina A: 29491.25IU | Vitamina C: 191.96mg | Calcio: 523.28mg | Ferro: 8.35mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio