Peixe sapo alagostado

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 25/12/2001

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 2 filetes peixe sapo
  • 2 cda pemento doce
  • 2 cda aceite de oliva
  • sal
  • 1 folla loureiro
  • maionesa

Nutrición

Calorías: 419kcal | Carbohidratos: 16g | Proteínas: 32g | Fat: 24g | Graxa saturada: 4g | Graxa poliinsaturada: 9g | Graxa monoinsaturada: 13g | Colesterol: 57mg | Sodio: 1383mg | Potasio: 1202mg | Fibra: 6g | Azucre: 3g | Vitamina A: 9150IU | Vitamina C: 19.8mg | Calcio: 60mg | Ferro: 5mg

Instrucións paso a paso

  • Sazónanse os filetes de peixe sapo e enrólanse, atándoos para manter a forma.
  • Úntanse con aceite e logo co pemento doce, coidando que queden ben cubertos.
  • Póñense a cocer en auga con sal e unha folla de loureiro ata que estean feitos (aproximadamente 10 minutos).
  • Sérvese con maionesa, cortado en rodas coma se fose unha cola de langosta.
Peixe sapo alagostado

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 2 filetes peixe sapo
  • 2 cda pemento doce
  • 2 cda aceite de oliva
  • sal
  • 1 folla loureiro
  • maionesa

Instrucións paso a paso

  • Sazónanse os filetes de peixe sapo e enrólanse, atándoos para manter a forma.
  • Úntanse con aceite e logo co pemento doce, coidando que queden ben cubertos.
  • Póñense a cocer en auga con sal e unha folla de loureiro ata que estean feitos (aproximadamente 10 minutos).
  • Sérvese con maionesa, cortado en rodas coma se fose unha cola de langosta.
Información nutricional
Peixe sapo alagostado
Cantidade por ración
Calorías 419 Calorías da graxa 216
% valor diario*
Fat 24g37%
Graxa saturada 4g20%
Graxa poliinsaturada 9g
Graxa monoinsaturada 13g
Colesterol 57mg19%
Sodio 1383mg58%
Potasio 1202mg34%
Carbohidratos 16g5%
Fibra 6g24%
Azucre 3g3%
Proteínas 32g64%
Vitamina A 9150IU183%
Vitamina C 19.8mg24%
Calcio 60mg6%
Ferro 5mg28%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.