Peixe sapo alagostado

Peixe sapo alagostado

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: peixe
Calorías: 321.87kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 10 minutes
Total Time: 40 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 filetes peixe sapo
  • 2 cda pemento doce
  • 2 cda aceite de oliva
  • sal
  • 1 folla loureiro
  • maionesa

Instrucións paso a paso

  • Sazónanse os filetes de peixe sapo e enrólanse, atándoos para manter a forma.
  • Úntanse con aceite e logo co pemento doce, coidando que queden ben cubertos.
  • Póñense a cocer en auga con sal e unha folla de loureiro ata que estean feitos (aproximadamente 10 minutos).
  • Sérvese con maionesa, cortado en rodas coma se fose unha cola de lagosta.

Nutrición

Calorías: 321.87kcal | Carbohidratos: 4.19g | Proteínas: 25.71g | Graxa: 22.77g | Graxa saturada: 3.49g | Graxa trans: 0.01g | Colesterol: 45.44mg | Sodio: 1824.32mg | Potasio: 844.14mg | Fibra: 2.57g | Azucre: 0.85g | Vitamina A: 3551.26IU | Vitamina C: 2mg | Calcio: 35.58mg | Ferro: 2.35mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio