Costeletas de año

Costeletas de año

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: año
Calorías: 212.74kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 7 minutes
Total Time: 17 minutes
Receita básica para costeletas de año marinadas con allo e ourego e fritidas en aceite de oliva.
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 250 g costeletas de año
  • 2 dente allo
  • ourego ao gusto
  • aceite de oliva para fritir
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Facer un corte na graxa das costeletas, se a teñen, para que queden planas na tixola ou na prancha
  • Pelar e triturar os dentes de allo. Fregar as costeletas cos allos por ambos os lados.
  • Adobar con ourego ao gusto.
  • Fritir e salgar as costeletas por ambos os lados nunha tixola ou prancha con aceite de oliva.
  • O punto de cocción é ao gusto.

Nutrición

Calorías: 212.74kcal | Carbohidratos: 0.33g | Proteínas: 25.04g | Graxa: 11.54g | Graxa saturada: 4.13g | Colesterol: 82.5mg | Sodio: 90.17mg | Potasio: 335.26mg | Fibra: 0.02g | Azucre: 0.01g | Vitamina A: 0.09IU | Vitamina C: 0.31mg | Calcio: 16.81mg | Ferro: 2.1mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio