Crema de allos porros

Crema de allos porros

Prato: Primeiro prato, Sopa
Cociña: Española
Keyword: porros
Calorías: 184.17kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 40 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 200 g porro
  • 400 g pataca
  • aceite de oliva
  • manteiga
  • sal
  • pementa
  • auga
  • leite

Instrucións paso a paso

  • En dúas culleradas de aceite e dúas de manteiga refóganse os allos porros picados (só a parte branca).
  • Cando estean listos engádense as patacas en anacos, o sal, a pementa e cúbrense con auga.
  • Deixanse cocer durante 20 minutos, tritúrase e engádese un pouco de leite ata lograr a textura desexada.
  • Cóase para obter unha crema fina.

Nutrición

Calorías: 184.17kcal | Carbohidratos: 25.22g | Proteínas: 3.07g | Graxa: 8.52g | Graxa saturada: 1.8g | Graxa trans: 0.04g | Colesterol: 3.44mg | Sodio: 1191.13mg | Potasio: 528.15mg | Fibra: 3.23g | Azucre: 3.11g | Vitamina A: 881.62IU | Vitamina C: 25.7mg | Calcio: 53.28mg | Ferro: 1.93mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio