Pancho ao forno

Pancho ao forno

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: peixe
Calorías: 264kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 25 minutes
Total Time: 45 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 pancho de ración
  • 1 cebola
  • aceite de oliva
  • caldo de peixe
  • viño branco
  • sal
  • limón

Instrucións paso a paso

  • Refógase a cebola a lume moi lento e cando estea lista colócase sobre o fondo dunha fonte de forno.
  • Sobre a cebola colócanse os panchos, limpos e sazonados, e réganse con zume de limón, caldo de peixe, viño branco e o aceite co que se refogou a cebola.
  • Cúbrense con pan relado e enfórnanse a 180º durante 25 minutos.

Nutrición

Calorías: 264kcal | Carbohidratos: 3.27g | Proteínas: 44.13g | Graxa: 7.29g | Graxa saturada: 0.01g | Sodio: 251.4mg | Potasio: 51.1mg | Fibra: 0.59g | Azucre: 1.49g | Vitamina A: 0.7IU | Vitamina C: 2.59mg | Calcio: 8.05mg | Ferro: 0.07mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio