Doce de marmelo

Doce de marmelo

Prato: Sobremesa
Cociña: Española
Keyword: sobremesas
Calorías: 222kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 1 hour 30 minutes
Tempo de repouso: 1 day
Total Time: 1 day 1 hour 50 minutes
Persoas 10 persoas

Ingredientes

  • 500 g marmelo pelados e sen sementes
  • 500 g azucre
  • auga

Instrucións paso a paso

  • Póñense a cocer os marmelos troceados coa auga xusta para non se pegar ao fondo.
  • Cando estean tenros retíranse do lume e tritúranse coa batedora.
  • Volven a poñerse ao lume e incorpórase o azucre, deixando cocer todo xunto uns 40 minutos e remexendo case constantemente para que non se pegue.
  • Retírase do lume e vérquese nun molde.
  • Déixase arrefriar e repousar un ou dous días para que calle ben.

Nutrición

Calorías: 222kcal | Carbohidratos: 57.64g | Proteínas: 0.2g | Graxa: 0.05g | Graxa saturada: 0.01g | Sodio: 2.5mg | Potasio: 99.5mg | Fibra: 0.95g | Azucre: 49.9g | Vitamina A: 20IU | Vitamina C: 7.5mg | Calcio: 6mg | Ferro: 0.38mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio