Ensalada de remolacha

Ensalada de remolacha

Prato: Acompañamento, Ensalada
Cociña: Española
Keyword: vexetais
Calorías: 304.29kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 40 minutes
Esta ensalada de remolacha é moi sinxela e, para o meu gusto, deliciosa. Por suposto, ten que gustarche a remolacha e non é moi habitual. O aderezo leva máis vinagre que aceite, e como a min gústame moito o vinagre cárgoa ben, pero pódese poñer todo ao gusto. Eu fágoa con remolacha xa cocida, moito máis cómodo e igual de rica. Sempre teño remolacha na neveira para calquera imprevisto. Ben, os meus imprevistos redúcense a que non me apeteza cociñar e teña que comer algo. Nestes casos, prepárome esta ensalada. Probádea que é perfecta.
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 remolacha pequenas
  • 1 cebola mediana
  • vinagre ao gusto
  • aceite de oliva ao gusto
  • sal ao gusto

Instrucións paso a paso

  • Cociñar a remolacha sen pelar e sen sacarlle de todo o talo para que non perda a cor.
  • Unha vez cocida, escoar e arrefriar.
  • Pelar e cortar en toros. Colocalos nunha ensaladeira.
  • Engadir a cebola cortada en aneis, sazonar e engadir unha vinagreta feita con dúas partes de vinagre e unha de aceite.

Nutrición

Calorías: 304.29kcal | Carbohidratos: 12.46g | Proteínas: 1.84g | Graxa: 27.18g | Graxa saturada: 3.77g | Sodio: 1228.76mg | Potasio: 347.87mg | Fibra: 3.04g | Azucre: 7.4g | Vitamina A: 25.85IU | Vitamina C: 8.04mg | Calcio: 29.22mg | Ferro: 1.15mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio