Espaguetes con verduras

Espaguetes con verduras

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Española, India
Keyword: espaguetes, porros
Calorías: 352.17kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 250 g espaguetes
  • 2 dente allo
  • 1 ceboliña
  • 3 porro grandes
  • 1 pemento verde
  • aceite de oliva
  • auga
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Cocer a pasta en moita auga salgada e un pouco de aceite. Escoar e reservar.
  • Mentres se coce a pasta, picamos as verduras.
  • Dourar o allo fileteado en aceite de oliva.
  • Engadir a ceboliña, despois os porros e, finalmente, os pementos, deixándoos cocer ata que estean tenros.
  • Engadir os espaguetes e mesturar ben.
  • Servir quente. Pódese empoar con queixo relado.

Nutrición

Calorías: 352.17kcal | Carbohidratos: 60.23g | Proteínas: 9.74g | Graxa: 8.22g | Graxa saturada: 1.2g | Sodio: 19.32mg | Potasio: 353.81mg | Fibra: 4.18g | Azucre: 6.16g | Vitamina A: 1223.39IU | Vitamina C: 34.12mg | Calcio: 62.78mg | Ferro: 2.42mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio