Luras ao allo

Luras ao allo

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: allo, luras
Calorías: 216.7kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 15 minutes
Total Time: 35 minutes
Persoas 6 persoas

Ingredientes

  • 1 kg luras
  • 6 dente allo
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Límpanse ben as luras e trocéanse en tiras pequenas non moi grosas.
  • Nunha tarteira con aceite póñense a dourar os dentes de allo fileteados.
  • Cando empecen a se dourar engádense as luras, previamente sazonadas, e refóganse un ou dous minutos a lume forte.
  • De seguido baixase o lume e déixanse facer lentamente, remexendo de cando en vez.
  • Poden servirse acompañados de arroz branco.

Nutrición

Calorías: 216.7kcal | Carbohidratos: 5.46g | Proteínas: 26.03g | Graxa: 9.3g | Graxa saturada: 1.57g | Colesterol: 388.33mg | Sodio: 848.8mg | Potasio: 414.24mg | Fibra: 0.02g | Azucre: 0.01g | Vitamina A: 55.09IU | Vitamina C: 8.14mg | Calcio: 55.69mg | Ferro: 1.2mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio