Luras ao allo

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 08/09/2002

Ingredientes

Servings 6 persoas


  • 1 kg lura
  • 6 dente de allo
  • aceite de oliva
  • sal

Nutrición

Calorías: 196kcal | Carbohidratos: 6g | Proteínas: 26g | Fat: 7g | Graxa saturada: 1g | Graxa poliinsaturada: 1g | Graxa monoinsaturada: 3g | Colesterol: 388mg | Sodio: 462mg | Potasio: 422mg | Fibra: 0.1g | Azucre: 0.03g | Vitamina C: 12.4mg | Calcio: 50mg | Ferro: 1.3mg

Instrucións paso a paso

  • Límpanse ben as luras e trocéanse en tiras pequenas non moi grosas.
  • Nunha tarteira con aceite póñense a dourar os dentes de allo fileteados.
  • Cando empecen a se dourar engádense as luras, previamente sazonadas, e refóganse un ou dous minutos a lume forte.
  • De seguido baixase o lume e déixanse facer lentamente, remexendo de cando en vez.
  • Poden servirse acompañados de arroz branco.
Luras ao allo

Ingredientes

Servings 6 persoas


  • 1 kg lura
  • 6 dente de allo
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Límpanse ben as luras e trocéanse en tiras pequenas non moi grosas.
  • Nunha tarteira con aceite póñense a dourar os dentes de allo fileteados.
  • Cando empecen a se dourar engádense as luras, previamente sazonadas, e refóganse un ou dous minutos a lume forte.
  • De seguido baixase o lume e déixanse facer lentamente, remexendo de cando en vez.
  • Poden servirse acompañados de arroz branco.
Información nutricional
Luras ao allo
Cantidade por ración
Calorías 196 Calorías da graxa 63
% valor diario*
Fat 7g11%
Graxa saturada 1g5%
Graxa poliinsaturada 1g
Graxa monoinsaturada 3g
Colesterol 388mg129%
Sodio 462mg19%
Potasio 422mg12%
Carbohidratos 6g2%
Fibra 0.1g0%
Azucre 0.03g0%
Proteínas 26g52%
Vitamina C 12.4mg15%
Calcio 50mg5%
Ferro 1.3mg7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.