Luras con pasta

Luras con pasta

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: luras, pasta
Calorías: 409.5kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 40 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • ½ kg luras
  • 2 dentes de allo
  • 4 cda aceite de oliva
  • 1 cdiña sal
  • 250 g espaguetes
  • auga

Instrucións paso a paso

  • Cocer a pasta en abundante auga con sal ata que estea "al dente". Escoar e reservar.
  • Mentres, cortamos as luras en dados non moi grandes.
  • Nunha tarteira con aceite póñense a dourar os dentes de allo fileteados. Cando empecen a se dourar engádense as luras, previamente sazonadas, e refóganse un ou dous minutos a lume forte.
  • De seguido baixase o lume e déixanse facer lentamente, remexendo de cando en vez.
  • Cando estean listas, engadimos a pasta que tiñamos reservada e refogamos todo xunto uns intres.

Nutrición

Calorías: 409.5kcal | Carbohidratos: 50.69g | Proteínas: 27.68g | Graxa: 9.67g | Graxa saturada: 1.58g | Graxa poliinsaturada: 1.74g | Graxa monoinsaturada: 5.35g | Colesterol: 291.25mg | Sodio: 640.35mg | Potasio: 449.07mg | Fibra: 2.01g | Azucre: 1.67g | Vitamina A: 41.3IU | Vitamina C: 6.03mg | Calcio: 54.46mg | Ferro: 1.71mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio