Luras no seu zume

Luras no seu zume

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Mediterránea
Keyword: luras
Calorías: 309.25kcal

Preparación: 5 minutes
Tempo de cocción: 15 minutes
Total Time: 20 minutes
Persoas 3 persoas

Ingredientes

  • 3 luras grandes
  • 1 dente allo
  • 3 cdas aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Quentar 2 ou 3 culleradas de aceite de oliva nunha tarteira e dourar un dente de allo.
  • Retirar o allo e engadir as luras. Cando encollan pola parte en contacto coa tarteira, darlles volta.
  • Tapar a tarteira e deixar cociñando uns 15 ou 20 minutos, dándolles a volta á metade da coción.

Nutrición

Calorías: 309.25kcal | Carbohidratos: 6.49g | Proteínas: 31.22g | Graxa: 16.77g | Graxa saturada: 2.65g | Colesterol: 466mg | Sodio: 863.61mg | Potasio: 496.31mg | Fibra: 0.02g | Azucre: 0.01g | Vitamina A: 66.09IU | Vitamina C: 9.71mg | Calcio: 66.43mg | Ferro: 1.46mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio