Fingers de polo

Publicada por Marta o 08/10/17

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 750 g peituga de polo
  • sal de allo
  • pan relado
  • pirixel
  • ourego

Nutrición

Calorías: 289kcal | Carbohidratos: 3g | Proteínas: 42g | Fat: 12g | Graxa saturada: 4g | Graxa poliinsaturada: 3g | Graxa monoinsaturada: 4g | Colesterol: 116mg | Sodio: 150mg | Potasio: 516mg | Fibra: 0.4g | Azucre: 0.03g | Vitamina A: 150IU | Vitamina C: 2.5mg | Calcio: 10mg | Ferro: 0.4mg

Instrucións paso a paso

  • Cortar as tiras de peituga e sazonalas con sal de allo.
  • Engadir pirixel picado e ourego ao pan relado.
  • Empanar as tiras de polo nesta mestura e fritilas en aceite de oliva ata que estean douradas
Fingers de pollo
Fingers de polo

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 750 g peituga de polo
  • sal de allo
  • pan relado
  • pirixel
  • ourego

Instrucións paso a paso

  • Cortar as tiras de peituga e sazonalas con sal de allo.
  • Engadir pirixel picado e ourego ao pan relado.
  • Empanar as tiras de polo nesta mestura e fritilas en aceite de oliva ata que estean douradas
Fingers de pollo
Información nutricional
Fingers de polo
Cantidade por ración
Calorías 289 Calorías da graxa 108
% valor diario*
Fat 12g18%
Graxa saturada 4g20%
Graxa poliinsaturada 3g
Graxa monoinsaturada 4g
Colesterol 116mg39%
Sodio 150mg6%
Potasio 516mg15%
Carbohidratos 3g1%
Fibra 0.4g2%
Azucre 0.03g0%
Proteínas 42g84%
Vitamina A 150IU3%
Vitamina C 2.5mg3%
Calcio 10mg1%
Ferro 0.4mg2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.