Fingers de polo

Fingers de polo

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: polo
Calorías: 322.08kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 5 minutes
Total Time: 20 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 750 g peituga de polo
  • sal de allo
  • pan relado
  • perexil picado
  • ourego

Instrucións paso a paso

  • Cortar as peitugas en tiras finas e sazonalas con sal de allo.
  • Engadir perexil picado e ourego ao pan relado.
  • Empanar as tiras de polo nesta mestura e fritilas en aceite de oliva ata que estean douradas

Nutrición

Calorías: 322.08kcal | Carbohidratos: 19.84g | Proteínas: 43.49g | Graxa: 6.32g | Graxa saturada: 1.4g | Graxa trans: 0.02g | Colesterol: 120mg | Sodio: 2159.93mg | Potasio: 758.87mg | Fibra: 1.46g | Azucre: 1.7g | Vitamina A: 149IU | Vitamina C: 3.59mg | Calcio: 69.23mg | Ferro: 2.26mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio