Luras no seu zume

Publicada por Marta o 11/10/17

Ingredientes

Servings 3 persoas


  • 3 lura grandes
  • 1 dente de allo
  • 3 cdas aceite de oliva
  • sal

Nutrición

Calorías: 303kcal | Carbohidratos: 6g | Proteínas: 31g | Fat: 16g | Graxa saturada: 3g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 10g | Colesterol: 466mg | Sodio: 864mg | Potasio: 496mg | Fibra: 0.03g | Azucre: 0.01g | Vitamina C: 14mg | Calcio: 60mg | Ferro: 1.4mg

Instrucións paso a paso

  • Quentar 2 ou 3 culleradas de aceite de oliva nunha tarteira e dourar un dente de allo.
  • Retirar o allo e engadir as luras. Cando encollan pola parte en contacto coa tarteira, darlles volta.
  • Tapar a tarteira e deixar cociñando uns 15 ou 20 minutos, dándolles a volta á metade da coción.
Calamares en su jugo
Luras no seu zume

Ingredientes

Servings 3 persoas


  • 3 lura grandes
  • 1 dente de allo
  • 3 cdas aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Quentar 2 ou 3 culleradas de aceite de oliva nunha tarteira e dourar un dente de allo.
  • Retirar o allo e engadir as luras. Cando encollan pola parte en contacto coa tarteira, darlles volta.
  • Tapar a tarteira e deixar cociñando uns 15 ou 20 minutos, dándolles a volta á metade da coción.
Calamares en su jugo
Información nutricional
Luras no seu zume
Cantidade por ración
Calorías 303 Calorías da graxa 144
% valor diario*
Fat 16g25%
Graxa saturada 3g15%
Graxa poliinsaturada 2g
Graxa monoinsaturada 10g
Colesterol 466mg155%
Sodio 864mg36%
Potasio 496mg14%
Carbohidratos 6g2%
Fibra 0.03g0%
Azucre 0.01g0%
Proteínas 31g62%
Vitamina C 14mg17%
Calcio 60mg6%
Ferro 1.4mg8%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.