Sargo asado con pemento encarnado

Sargo asado con pemento encarnado

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: peixe
Calorías: 443.8kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 40 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1250 g sargo
  • 1 pemento encarnado
  • 1 cebola
  • 1 copa viño branco
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Sofrixir en aceite de oliva a cebola e o pemento troceados.
  • Poñer nuna fonte resistente ao forno, con todo o aceite.
  • Poñer encima o sargo, sazonado.
  • Regar cunha copa de viño branco e un pouco de aceite de oliva.
  • Enfornar de 20 a 25 minutos, regando coa salsa un par de veces no proceso.

Nutrición

Calorías: 443.8kcal | Carbohidratos: 5.92g | Proteínas: 55.33g | Graxa: 16.18g | Graxa saturada: 0.99g | Sodio: 899.3mg | Potasio: 145.71mg | Fibra: 1.09g | Azucre: 2.99g | Vitamina A: 932.02IU | Vitamina C: 40.03mg | Calcio: 14.24mg | Ferro: 0.39mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio